Tekst voor tekst

de Heilige Schrift kort verklaard en toegelicht

Auteur(s):

Bindwijze: Hardback

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

€ 56,99
Deze beknopte verklaring biedt een heldere uitleg van alle bijbelboeken en is daarmee al jaren voor velen een onmisbare hulp bij het bijbellezen.Ieder bijbelhoofdstuk wordt min of meer vers voor vers doorgenomen en uitgelegd. Daarnaast is elk bijbelboek voorzien van een inleiding waarin onder andere aandacht wordt gegeven aan de auteur, de ontstaanstijd, de thema's en de betekenis van het betreffende bijbelboek.De toon van deze beknopte verklaring is die van eerbied voor het Woord van God en de terugkerende verwondering om de kracht van dit Woord.Tekst voor tekst richt zich in de eerste plaats op het gebruik in de gemeente en thuis.

Gratis verzending binnen Nederland!

Deze beknopte verklaring biedt een heldere uitleg van alle bijbelboeken en is daarmee al jaren voor velen een onmisbare hulp bij het bijbellezen.
Ieder bijbelhoofdstuk wordt min of meer vers voor vers doorgenomen en uitgelegd. Daarnaast is elk bijbelboek voorzien van een inleiding waarin onder andere aandacht wordt gegeven aan de auteur, de ontstaanstijd, de thema's en de betekenis van het betreffende bijbelboek.
De toon van deze beknopte verklaring is die van eerbied voor het Woord van God en de terugkerende verwondering om de kracht van dit Woord.

Tekst voor tekst richt zich in de eerste plaats op het gebruik in de gemeente en thuis. Ze vereist geen theologische kennis, maar fungeert als een belangrijke bron van bijbelkennis.

Aan Tekst voor tekst werkten 33 theologen uit verschillende kerken mee. De redactie was in handen van: dr.ir. J. van der Graaf, dr. A. Noordegraaf, dr. B. van Oeveren, prof.dr. J.P Versteeg en dr. J. Vlaardingerbroek.
 
ISBN 9789023902379
Subtitel de Heilige Schrift kort verklaard en toegelicht
Bindwijze Hardback
Druk 8
Taal Nederlands
Breedte 185 mm
Hoogte 248 mm
Dikte 61 mm
NUR code 700
Imprint Boekencentrum

Schrijf uw eigen beoordeling