Slowfood

Broodnodige gesprekken over het Onze Vader

Auteur(s): Claartje Kruijff

Bindwijze: Hardback

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

Normale prijs: € 13,99

Special Price € 9,99

Actieprijs geldig tot 23 december 2019
Nadat Claartje Kruijff in 2017 werd verkozen tot Theoloog des Vaderlands, stelde zij een interreligieuze gespreksgroep samen van theologen uit de christelijke, joodse en islamitische traditie. Samen dachten zij een jaar lang na over het eeuwenoude gebed Onze Vader.
Nadat Claartje Kruijff in 2017 werd verkozen tot Theoloog des Vaderlands, stelde zij een interreligieuze gespreksgroep samen van theologen uit de christelijke, joodse en islamitische traditie. Samen dachten zij een jaar lang na over het eeuwenoude gebed Onze Vader. Dit resulteerde in een grote verzameling brieven, columns en gespreksverslagen. In dit boek brengt Kruijff het mooiste uit deze verzameling bijeen.

Slowfood volgt de regels uit het Onze Vader en biedt de lezer verrassende inzichten, boeiende gedachtewisselingen en inspirerende teksten. Het Onze Vader blijkt na al die eeuwen nog steeds een oriëntatiepunt te zijn voor wat belangrijk is in het leven. De auteurs schrijven over existentiële thema’s als wil, brood, schuld, vergeving en verlossing. Hun stijl is open en eerlijk.
 
ISBN 9789023956426
Subtitel Broodnodige gesprekken over het Onze Vader
Aanvulling door BC Nee
Aantal bladzijdes 136
Bindwijze Hardback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 168 mm
Hoogte 169 mm
Dikte 16 mm
NUR code 700
Imprint Boekencentrum
Leesvragen Nee

Schrijf uw eigen beoordeling