Stap in de stilte

49 simpele ontdekkingen

Auteur(s): Marjan Bosch, Maartje van den Noort

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 10,00
49 stappen om meer stilte in je dag te brengen. Kleine impulsen die je prikkelen om bewuster om te gaan met je omgeving, je tijd, je lichaam, je gedachten en je inspiratie.  Via een weg langs zeven cirkels schetst Marjan Bosch 49 stappen om je eigen stilte te ontdekken.
49 stappen om meer stilte in je dag te brengen. Kleine impulsen die je prikkelen om bewuster om te gaan met je omgeving, je tijd, je lichaam, je gedachten en je inspiratie. 
Via een weg langs zeven cirkels schetst Marjan Bosch 49 stappen om je eigen stilte te ontdekken. Ze heeft weinig woorden nodig om je aan te zetten tot het beleven van stilte op heel verschillende plekken: in je huis en buiten, in je lichaam en je geest, in je doen en misschien ook wel vooral in je laten. Zo openbaart stilte zich op de meest uiteenlopende manieren. In een gedachte, een gesprek, een observatie; noem het god, levenslust, verrassing. 
Een boek om op je bureau of naast je bed te zetten om elke dag een stille herinnering in je op te nemen. 


Marjan Bosch is praktisch theoloog. In haar praktijk voor stem- en stiltecoaching, Stem voor stilte, begeleidt ze volwassenen en kinderen naar stilte via stemwerk, creativiteit, natuuractiviteiten en mindfulness.
 
ISBN 9789021143262
Subtitel 49 simpele ontdekkingen
Aantal bladzijdes 64
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 115 mm
Hoogte 165 mm
Dikte 5 mm
NUR code 728
Imprint Meinema, Uitgeverij

Stilte brengt rust en je stem is het ventiel van je ziel, leerde stilte- en stemcoach Marjan Bosch.

EO Radio Dit is de De Zondag

 

Schrijf uw eigen beoordeling