Steekje los?

een vrolijk burn-outboekje

Auteur(s): Guurtje Leguijt

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

€ 12,99
Daar zit je dan. Burn-out, overspannen, diepvermoeid of op een andere manier stilgezet.Gefeliciteerd!De kans is namelijk groot dat je heel veel mooie eigenschappen en kwaliteiten bezit.
Daar zit je dan. Burn-out, overspannen, diepvermoeid of op een andere manier stilgezet.
Gefeliciteerd!
De kans is namelijk groot dat je heel veel mooie eigenschappen en kwaliteiten bezit. Waarschijnlijk ben je meevoelend, inlevend, zorgzaam, gastvrij, gewetensvol, plichtsgetrouw en nog veel meer. Dat is fantastisch, want al deze eigenschappen gaan je er weer bovenop helpen.
Er hoeft maar één ding te veranderen. Dat je dit allemaal niet alleen voor anderen inzet, maar ook voor jezelf...
Uitdaginkje!

Dit met vaart en humor geschreven boekje is een perfect cadeau voor alle mensen die het rustig aan moeten doen. Met praktijkvoorbeelden, tips en trucs, én illustraties van Willeke Brouwer.

Guurtje Leguijt (1961) is auteur van romans voor jongeren en volwassenen. In 2014 kreeg ze een burn-out. Deze ervaring leidde tot het schrijven van 'Steekje los?'.
 
ISBN 9789023971283
Subtitel een vrolijk burn-outboekje
Aanvulling door BC Nee
Aantal bladzijdes 96
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 151 mm
Hoogte 151 mm
Dikte 8 mm
NUR code 770
Imprint Boekencentrum
Leesvragen Nee

‘Ik kon veel tegelijk, zoals ontbijten, een boodschappenbriefje maken, de krant lezen en met een schuin oog het nieuws op tv volgen. Eerlijk gezegd vond ik dat best goed van mezelf. Ik was sterk en betekende wat. Tijdens mijn burn-out regeerde echter de chaos in mijn hoofd. Ik bleef vergeetachtig en had geen greep meer op mijn denken. Ik las eens dat er twee soorten mensen zijn. Degenen die stoppen als ze moe zijn en mensen die pas een punt zetten als ze klaar zijn. Eerstgenoemden krijgen geen burn-out. Ik behoor tot de laatste categorie. Ook al was ik misselijk van vermoeidheid, ik ging door.’ (uit interview met auteur) In dit met humor doorspekte egodocument maakt Leguijt de lezer deelgenoot van haar ontreddering, van het feit dat niet alleen haar lichaam, maar ook haar hoofd het liet afweten.

Reformatorisch Dagblad, 1 september 2016

‘To the point’ als het gaat om de analyse en het toegankelijk maken van het ervaren van een burn-out.

NBD Biblion

‘Een vrolijk burn-outboekje’ staat er onder de titel. Hoewel het bepaald niet leuk is om in een burn-out terecht te komen, heeft de auteur kans gezien om dit onderwerp, vanuit haar eigen ervaring, met humor te benaderen. Het boekje kan een handreiking zijn voor iemand, die in een burn-out terecht kwam én voor de mensen daaromheen! ~ Elisabethbode

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van Guurtje Leguijt
Niemandsland
€ 9,99
Badwater
€ 4,99
Badwater
€ 12,50