Stilte agenda 2015

invulling van jou leven

Auteur(s): Mirjam van der Vegt, Studio Vrolijk

Bindwijze: Agenda

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 12,90
Hij bestaat: een agenda waarvan je tot rust komt, in plaats van in de stress te schieten. Deze stilteagenda biedt genoeg handvatten om even op adem te komen.Met praktische oefeningen en tips helpt schrijver en stiltetrainer Mirjam van der Vegt om de waan van de dag te bestrijden.
Hij bestaat: een agenda waarvan je tot rust komt, in plaats van in de stress te schieten. Deze stilteagenda biedt genoeg handvatten om even op adem te komen.
Met praktische oefeningen en tips helpt schrijver en stiltetrainer Mirjam van der Vegt om de waan van de dag te bestrijden. Prachtige verstilde beelden en uitspraken zorgen voor het broodnodige voedsel dat een onrustige geest nodig heeft. Er is genoeg witruimte om te schrijven en speling te geven aan de dingen van het leven die er echt toe doen. Deze agenda is geschikt voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik. De inhoud moedigt aan om je agenda niet langer je leven te laten bepalen, maar andersom: jouw leven bepaalt je agenda

Mirjam van der Vegt is schrijver, spreker en trainer. Eerder verschenen van haar hand veelgeprezen romans (Schaduwvlucht, De laatste patiënt, De zomer van de vreemdeling) en het stilteboek Koester je hart met het bijbehorende werkboek Stille momenten. Mirjam is te boeken voor lezingen en (individuele) trainingen rondom stilte via ww.mirjamvandervegt.nl.
 
ISBN 9789023927747
Subtitel invulling van jou leven
Aantal bladzijdes 136
Bindwijze Agenda
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 152 mm
Hoogte 187 mm
Dikte 24 mm
NUR code 11
Imprint Boekencentrum

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van Mirjam van der Vegt, Studio Vrolijk
Het naaiatelier
€ 5,99
Het naaiatelier
€ 2,49
Adem de dag
€ 18,99
Koester je hart
€ 7,99
Stiltedagboek
€ 14,99
De laatste patient
€ 12,99
Schaduwvlucht
€ 12,99