2018

Auteur(s): Mirjam van der Vegt

Bindwijze: Agenda

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 14,99
De nieuwe StilteAgenda heeft een geheel vernieuwd jasje! Maar nog steeds is het een agenda met ruimte voor onthaasting, inspiratie en bezieling.Een agenda waar je van tot rust komt.Elke week een nieuwe open vraag rondom het thema 'Tijd genoeg', ruimte voor wekelijkse dankpunten, schrijfruimte en maandelijks verdiepende en inspirerende tips en uitwerking.De Stilte Agenda is voor het eerste gemaakt met een team, waaronder vluchtelingen uit Het naaiatelier.
De nieuwe StilteAgenda heeft een geheel vernieuwd jasje! Maar nog steeds is het een agenda met ruimte voor onthaasting, inspiratie en bezieling.

Een agenda waar je van tot rust komt.

Elke week een nieuwe open vraag rondom het thema 'Tijd genoeg', ruimte voor wekelijkse dankpunten, schrijfruimte en maandelijks verdiepende en inspirerende tips en uitwerking.

De Stilte Agenda is voor het eerste gemaakt met een team, waaronder vluchtelingen uit Het naaiatelier. Ook zij delen hun inspiratie. De zeefdruk op de voorzijde vind je bijvoorbeeld terug op hun prachtige bijpassende agendatasjes (apart bij te bestellen). Zo deel jij mee in een nieuwe inspirerende interculturele community! Want we hebben tijd genoeg...
 
ISBN 9789023971573
Subtitel Nee
Aantal bladzijdes 132
Bindwijze Agenda
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 145 mm
Hoogte 195 mm
Dikte 22 mm
NUR code 707
Imprint Boekencentrum

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van Mirjam van der Vegt
Adem de dag
€ 18,99
Het naaiatelier
€ 5,99
Het naaiatelier
€ 2,49
Koester je hart
€ 7,99
Stiltedagboek
€ 14,99
De laatste patient
€ 12,99