Stiltedagboek

365 bijbelmeditaties

Auteur(s): Mirjam van der Vegt

Bindwijze: Hardback

Ook verkrijgbaar als: E-book: EPUB met watermerk

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

€ 24,50
Wie in de Bijbel leest verliest tijd, maar krijgt er eeuwigheid voor terug. Maar hoe lees je zo, dat de tekst ook werkelijk voor je gaat leven?

Gratis verzending binnen Nederland!

Wie in de Bijbel leest verliest tijd, maar krijgt er eeuwigheid voor terug. Maar hoe lees je zo, dat de tekst ook werkelijk voor je gaat leven? Mirjam van der Vegt biedt met methodes uit de kloostertraditie een waardevolle verdieping voor de bijbellezing van elke dag. Uniek aan dit dagboek is dat je zelf wordt uitgedaagd de tekst te proeven en te beleven, alleen of in een groep. Na jouw persoonlijke momenten met God deelt Mirjam van der Vegt haar ervaringen met je. Leer meer over wat God zegt over rust, verwondering, liefde en ontvankelijkheid. Een liefdevolle confrontatie met je eigen bezige bestaan.

Mirjam van der Vegt is schrijver, (landelijk) spreker en stiltetrainer. Eerder schreef zij de romans 'Schaduwvlucht', 'De laatste patiënt' en de novelle 'De zomer van de vreemdeling'. Het veelgelezen boek 'Koester je hart' was de eerste publicatie in de stiltelijn, waarvan ook dit stiltedagboek deel uitmaakt.
 
ISBN 9789023927235
Subtitel 365 bijbelmeditaties
Aantal bladzijdes 384
Bindwijze Hardback
Druk 3
Taal Nederlands
Breedte 157 mm
Hoogte 234 mm
Dikte 40 mm
NUR code 707
Imprint Boekencentrum

Dit boek is meer dan een leesboek. Het biedt de lezer een jaar lang dagelijks een meditatieve bijbellezing. (...) Van der Vegt wil met deze vorm van slow reading van de Bijbel een alternatief bieden voor de snelheid waarmee alles in dit leven moet gebeuren.

Het vermoeden

 

Over sommige boeken moet je niet te veel zeggen, je moet ze gewoon doen. Dit stiltedagboek is er zo een. Een inspirerend dagboek dat het verlangen in je hart naar meer rust, stilte en ontmoeting tot leven brengt.

EO Visie

 

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van Mirjam van der Vegt
Adem de dag
€ 18,99
2018
€ 14,99
Het naaiatelier
€ 5,99
Het naaiatelier
€ 2,49
Koester je hart
€ 7,99
Stiltedagboek
€ 14,99
De laatste patient
€ 12,99
Schaduwvlucht
€ 12,99
Stille momenten
€ 7,50
Koester je hart
€ 13,99