The changing landscape of ecumenism

reflections form Indonesia en Europe

Auteur(s): Huub Lems

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 17,50
Hoe kan oecumene bijdragen aan de verspreiding van het evangelie? Hoe kan ze tijdens conflicten van waarde zijn voor vergeving en verzoening?Drie jaren achtereen hield Eukumindo, een platform van kerken en zendingen in Europa en zendings- en partnerkerken in Indonesië, studiedagen rond het thema 'Het veranderend landschap van de oecumene'.De oogst van deze rijke ontmoetingen tussen Indonesische kerkleiders en Europese wetenschappers en mensen uit de praktijk van zending en oecumene is een boeiend boek over ontwikkelingen in verleden en heden, kansen over grenzen van denominatie en religie, en over verdeeldheid en verzoening.
Hoe kan oecumene bijdragen aan de verspreiding van het evangelie? Hoe kan ze tijdens conflicten van waarde zijn voor vergeving en verzoening?

Drie jaren achtereen hield Eukumindo, een platform van kerken en zendingen in Europa en zendings- en partnerkerken in Indonesië, studiedagen rond het thema 'Het veranderend landschap van de oecumene'.
De oogst van deze rijke ontmoetingen tussen Indonesische kerkleiders en Europese wetenschappers en mensen uit de praktijk van zending en oecumene is een boeiend boek over ontwikkelingen in verleden en heden, kansen over grenzen van denominatie en religie, en over verdeeldheid en verzoening. Met bijdragen van o.a. June Beckx, Kees Haak, Leo Koffeman, Bas Plaisier, Peter Sleebos en Andreas Yewangoe.
 
ISBN 9789023927471
Subtitel reflections form Indonesia en Europe
Aantal bladzijdes 182
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Engels
Breedte 161 mm
Hoogte 243 mm
Dikte 12 mm
NUR code 700
Imprint Boekencentrum

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van Huub Lems
Vergeten wereld
€ 15,00