Thrillerbundel

de twaalfde man; de blauwe monnik; codes constantijn

Auteur(s): Joel C. Rosenberg, Paul McCusker, Walter Larimore, Paul Maier

Bindwijze: E-book: EPUB met watermerk

Schrijf een beoordeling

€ 14,95
Drie topthrillers in één e-bookbundel voor deze zomer voor thuis op of vakantie: De Twaalfde Imam van Joel Rosenberg, Codex Constantijn van Paul Maier en De blauwe monnik van Paul McCusker & Walter Larimore. De Twaalfde Imam is de razend spannende en actuele thriller van Joel Rosenberg. het decor is het Midden-Oosten waar de leiders van Iran oproepen tot de vernietiging van Israël en de VS.
Drie topthrillers in één e-bookbundel voor deze zomer voor thuis op of vakantie: De Twaalfde Imam van Joel Rosenberg, Codex Constantijn van Paul Maier en De blauwe monnik van Paul McCusker & Walter Larimore.De Twaalfde Imam is de razend spannende en actuele thriller van Joel Rosenberg. het decor is het Midden-Oosten waar de leiders van Iran oproepen tot de vernietiging van Israël en de VS. Het Einde der Dagen lijkt nabij...
De blauwe monnik van Paul McCusker & Walter Larimore speelt zich af in Engeland waar een eeuwenoude ziekte een hedendaagse pandemie veroorzaakt. McCusker en Larimore voeren de lezers mee in de wereld van het medisch onderzoek en de farmaceutische industrie, in de actuele setting van een wereldbedreigende pandemie. Parallel daaraan loopt de 17e-eeuwse huiveringwekkende geschiedenis van de blauwe monnik.In Codex Constantijn van de veelgeprezen auteur Paul Maier leiden een paar vellen perkament in een versleten boek de beroemde archeoloog Jonathan Weber en zijn vrouw Shannon naar iets wat de belangrijkste vondst in de geschiedenis van de kerk zou kunnen zijn: de slotpassage van het Evangelie van Marcus, en een verloren gewaand Bijbelboek. Is het een van de vijftig kopieën die in opdracht van Constantijn de Grote zijn gemaakt en daarna eeuwenlang verborgen bleven? Of is het een vervalsing?
 
ISBN 9789023996415
Subtitel de twaalfde man; de blauwe monnik; codes constantijn
Bindwijze E-book: EPUB met watermerk
Taal Nederlands
NUR code 332
Imprint Mozaiek

Schrijf uw eigen beoordeling