Winkelen per

Momenteel zoekt u op:

 1. Categorie: De eerste dag

De eerste dag

De Eerste Dag is de handreiking bij de jaarorde, aangeboden door de Raad van Kerken in Nederland. Viermaal per jaar verschijnt dit tijdschrift dat op grote schaal wordt gebruikt voor de voorbereiding op de wekelijkse eredienst. Waardevol voor de voorgangers en kerkmusici in parochies en gemeenten die het Oecumenisch Leesrooster dan wel het Gemeenschappelijk Leesrooster volgen, maar ook ideaal voor wie het rooms-katholieke lectionarium volgt. De inhoud bestaat uit suggesties voor de liturgie, aantekeningen bij de schriftlezingen, inspirerende illustraties, meditatieve teksten en gebeden, liederen, toelichtingen bij de tijden van het jaar en materiaal voor ‘met kinderen in de kerk’. De Eerste Dag wordt samengesteld door een breed, oecumenisch scala aan schrijvers.

Lijst  Foto-tabel 

  € 14,50

  Handreiking bij de jaarorde, aangeboden door de Raad van Kerken in Nederland.
   
  Viermaal per jaar verschijnt dit tijdschrift dat op grote schaal wordt gebruikt voor de voorbereiding op de wekelijkse eredienst. Waardevol voor de voorgangers en kerkmusici in parochies en gemeenten die het Oecumenisch Leesrooster dan wel het Gemeenschappelijk leesrooster volgen, maar ook ideaal voor wie het Romeins lectionarium volgt.

  Zet op verlanglijst

  € 14,75
  Voor elke zondag biedt het blad een exegese bij de teksten uit het Luthers leesrooster, dat in verband met 500 jaar Reformatie dit jaar als alternatief spoor wordt aangeboden. Ook het zondagslied zoals de lutheranen in Nederland dat gebruiken, wordt van een toelichting voorzien. Daarnaast zijn gedichten, gebeden, suggesties voor met de kinderen en een invalshoek vanuit een (steeds wisselende) spiritualiteit opgenomen ter inspiratie.
  Zet op verlanglijst

Lijst  Foto-tabel