Winkelen per

Momenteel zoekt u op:

 1. Categorie: De Orgelvriend

De Orgelvriend

Maandblad voor orgelliefhebbers. In elk nummer is een keur aan nieuws rondom het pijporgel te vinden, restauratieverslagen, interviews met organisten en een uitgebreide agenda van orgelconcerten. Voor orgelliefhebbers een must have.

Lijst  Foto-tabel 

  € 6,99
  Het aprilnummer bevat o.m. een interview met organist Sietze de Vries (plus een muziekbijlage van zijn hand), nieuws over de Voorjaarsexcursie naar Etten-Leur en Breda, een artikel over het gerestaureerde Van Gruisen-/Van Oeckelen-orgel in de Oude Kerk in Soest en een reportage over de jubileumexcursie van het Haags kinder-orgelproject.
  Zet op verlanglijst

  € 6,99
  Het aprilnummer bevat o.m. een interview met organiste Gonny van der Maten, ‘275 jaar Amoor-orgel in Berghuizen’, ‘Groot onderhoud Marcussel-orgel Grote of Maria Magdalenakerk Goes’, een muziekbijlage van Kees van Eersel, een werkbespreking van de Elf Choralvorspiele van Johannes Brahms en diverse cd-besprekingen.
  Zet op verlanglijst

  € 6,99
  In de orgelvriend van oktober vindt u onder andere een interview met Vincent de Vries en een Verslag van het Martini Orgelconcours Groningen.
  Zet op verlanglijst

  € 6,99
  Interview met Matthias Havinga Restauratie Smits-orgel te Gemert Muziekbijlage van Hans van Haeften Dr. Francis Jackson vierde zijn 100e verjaardag Van Dam-orgel Jozefkerk Assen gerestaureerd Knappe prestaties op eerste Piet van Egmond Transcriptieconcours Besprekingen proefschrift en dvd over Max Reger en meer
  Zet op verlanglijst
  Nieuw

  € 6,99
  Het maartnummer bevat o.m. een interview met Bas de Vroome, deel 2 van de fotoreportage over het orgel van de Nieuwe Kerk in Amsterdam, een muziekbijlage van 2 pagina’s, boek- en cd-besprekingen.
  Zet op verlanglijst

  € 6,99
  Met een interview met Erik Jan Eradus, organist in de voetsporen van Andriessen en De Klerk. De restauratie van Hinsz-orgel te Appingedam.
  Zet op verlanglijst

  € 6,99
  Interview met Marcel Verheggen Tweede fase werkzaamheden Gouds Moreau-orgel afgerond Het Nieuwe Barokorgel voor het Orgelpark klaar voor opbouw Muziekbijlage: ‘Cuckoo’ (Edwin Lemare) En nog veel meer...
  Zet op verlanglijst

Lijst  Foto-tabel