Toer Reeks Over geloven gesproken

het geloofsgesprek tussen ouders en volwassen kinderen

Auteur(s): Rene van der Rijst

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 8,90
ISBN: 9789023926825Auteur: René van der RijstTitel: Over geloven gesprokenOndertitel: Het geloofsgesprek tussen ouders en volwassen kinderenFlaptekst:Ouders en hun (volwassen) kinderen vinden het vaak moeilijk met elkaar over hun geloof - of het gebrek daaraan - te spreken. Dit nieuwe deel van de Toer Reeks is bedoeld om hen daarbij te helpen. Wat geloof je eigenlijk?
ISBN: 9789023926825

Auteur: René van der Rijst

Titel: Over geloven gesproken

Ondertitel: Het geloofsgesprek tussen ouders en volwassen kinderen

Flaptekst:
Ouders en hun (volwassen) kinderen vinden het vaak moeilijk met elkaar over hun geloof - of het gebrek daaraan - te spreken. Dit nieuwe deel van de Toer Reeks is bedoeld om hen daarbij te helpen. 
Wat geloof je eigenlijk? Hoe denk je over de kerk en over de Bijbel? Wat betekent bidden voor je? En hoe zal het hierna zijn: is er een hemel, is er een hel? René van der Rijst bespreekt ontwikkelingen en verschuivingen in de opvattingen over deze thema's. Daarnaast bevat elk hoofdstuk uitspraken van gelovige én ongelovige, kerkelijke én onkerkelijke ouders en kinderen hierover. Nu eens blijken zij het hartgrondig oneens met elkaar, dan weer zijn er verrassende overeenkomsten. Dit boek is bedoeld voor gespreksgroepen en als handreiking voor ouders en kinderen om samen het gesprek aan te gaan. 
René van der Rijst is predikant van de Protestantse Gemeente te Haarlem-Noord en Spaarndam en lid van de redactie van Toer.
 
ISBN 9789023926825
Subtitel het geloofsgesprek tussen ouders en volwassen kinderen
Aanvulling door BC Nee
Aantal bladzijdes 80
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 125 mm
Hoogte 200 mm
Dikte 6 mm
NUR code 707
Imprint Boekencentrum
Leesvragen Nee

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van Rene van der Rijst