Uitgeverij Meinema

Uitgeverij Meinema is een toonaangevende uitgeverij op het gebied van religie en zingeving. Moderne theologie, spiritualiteit van het alledaagse, bijbel en kunst, zingeving in de zorg en als je te maken hebt met ziekte, dood en rouw zijn belangrijke aandachtsvelden binnen het fonds van Meinema.
Ons aanbod bestaat uit een breed palet van uitgaven: spirituele dagboeken, filosofische strips, geschenkboeken, theologische handboeken, bronteksten.

Auteurs
Uitgeverij Meinema is uitgever van bekende auteurs als Marcel Barnard, Tjeu van den Berk, Bram van de Beek, Antoine Bodar, Erik Borgman, Fank Bosman, Eugen Drewermann, Margreet de Heer, Carel ter Linden, Anne van der Meiden en Tom Mikkers.

Onze uitgaven zijn verkrijgbaar bij de (goedgesorteerde) boekhandel bij u in de buurt en via boekensites als Bol.com. Ook werken wij regelmatig samen met landelijke media die lezersaanbiedingen doen, zoals bijvoorbeeld dagblad Trouw, tijdschrift VolZin, et cetera.

Innovatie is een belangrijke kernwaarde voor ons. Zo zijn we actief met e-books, printing-on-demand, SMS-diensten en sociale media. Op deze wijze kunnen wij auteurs, boekhandels én lezers optimaal van dienst zijn.