Verlangen naar het goede leven

samen lezen, samen delen, samen eten

Auteur(s): Jos Douma

Bindwijze: Paperback

Ook verkrijgbaar als: E-book: EPUB met watermerk

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

€ 18,50
Kerk zijn in de 21e eeuw. Hoe doen we dat?
Kerk zijn in de 21e eeuw. Hoe doen we dat? Dit boek kiest voor een vernieuwende insteek die tegelijk vertrouwd is omdat Woordverkondiging, doop en avondmaal er de basis van vormen. Samen lezen - samen delen - samen eten: dat is de kern van kerk-zijn. En dat kan op alle mogelijke plaatsen en in alle mogelijke vormen gestalte krijgen. Heel praktisch. Dicht bij mensen. Dicht bij God. Jos Douma laat in dit boek zien hoe we op zoek zijn naar het goede leven - en vooral hoe we dat kunnen leven - en hoe gemeenten dit goede leven kunnen vormgeven.

J.R. (Jos) Douma (1968) is predikant van de gereformeerd-vrijgemaakte Plantagekerk in Zwolle en auteur van boeken op het gebied van geloofsopbouw en spiritualiteit. Hij spreekt regelmatig in kerken en op conferenties over deze onderwerpen.
 
ISBN 9789023971252
Subtitel samen lezen, samen delen, samen eten
Aanvulling door BC Nee
Aantal bladzijdes 128
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 134 mm
Hoogte 215 mm
Dikte 17 mm
NUR code 707
Imprint Boekencentrum
Leesvragen Nee

'Een verfrissend en eigenzinnig boek in de stortvloed aan boeken over nieuwe manieren van kerk-zijn.'

Trouw

Dit sprankelende en inspirerende boek is een veelzijdig gebeuren en het laat zich in elke kerk uitstekend gebruiken, ook als vindplaats van spiritualiteit. NBD Biblion Het boek is vlot geschreven. Je merkt de drive en de passie. Het daagt zeker uit tot reflecteren op de kerkelijke praktijk. Dat is waardevol! Nico Belo

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van Jos Douma