Verzameld werk deel IV-A en IV-B

Auteur(s):

Bindwijze: Samengesteld pakket

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 115,00
In de twee banden die verschijnen in het kader van dit project, zijn nu de teksten bijeengebracht en geannoteerd die betrekking hebben op een van de centrale thema's bij Van Ruler: het heil. Twee banden, die samen deel IV vormen met waardevolle teksten.

Gratis verzending binnen Nederland!

In de twee banden die verschijnen in het kader van dit project, zijn nu de teksten bijeengebracht en geannoteerd die betrekking hebben op een van de centrale thema's bij Van Ruler: het heil. Twee banden, die samen deel IV vormen met waardevolle teksten. De ordening en ontsluiting door dr. D. van Keulen bieden een toegevoegde waarde die alom lof oproept.

Dr. D. van Keulen is als wetenschappelijke medewerker belast met de ontsluiting van de grote hoeveelheid teksten van prof.dr. A.A. van Ruler (1947-1970); hij wordt ondersteund door een begeleidingscommissie onder voorzitterschap van prof.dr. G. van den Brink.


*'Ruim veertig jaar heeft Van Ruler zich intensief bemoeid met kerk en theologie en allerlei zaken daaromheen. De vrucht daarvan staat, gezien de gretige afname van zijn Verzameld Werk, na zijn honderdste geboortejaar nog volop in de belangstelling.'
TEUNARD VAN DE LINDEN IN WOORD & DIENST
 
ISBN 9789023924821
Subtitel Nee
Bindwijze Samengesteld pakket
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 242 mm
Hoogte 353 mm
Dikte 100 mm
NUR code 700
Imprint Boekencentrum

Schrijf uw eigen beoordeling