Vind een boekhandel

Zoals voor veel producten geldt, bepaal jijzelf waar je jouw boeken koopt. Ben je overdag druk en bestel je het liefst 's avonds vanaf de bank? Dan lijkt een druk op de knop op een webshop de ideale oplossing. In veel gevallen ploft je bestelling de volgende dag al op de deurmat. 

Of geef je voorkeur aan een boek kopen bij een plaatselijke boekhandel? Geen probleem, al onze uitgaven zijn verkrijgbaar via de boekhandel. Of het nu een algemene of een christelijke boekhandel is, dat maakt niet uit. Gelukkig zijn er nog altijd boekhandels met een uitgebreid assortiment. Die kunnen onze boeken direct uit voorraad leveren. Andere boekhandels hebben een smaller assortiment, die kunnen jouw boek snel voor je bestellen. 

Boekhandel bij jou in de buurt
Wil je weten waar in jouw buurt een boekhandel is gevestigd? Kijk dan eens op deze kaart. Dit is de kaart van Nederland en België waarop De Correspondent de mooiste boekhandels heeft geprikt. Zoveel gele sterretjes! Je kunt beide landen haast niet meer zien! Er zijn in ons land gelukkig nog tal van boeken'hotspots'. Het kan niet anders, of er zit er ook eentje bij jou in de buurt.