Voetpad naar vergelegen

Auteur(s): Chris Barnard, Michiel Angenent

Bindwijze: Paperback

Ook verkrijgbaar als: E-book: EPUB met watermerk

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 20,99
Op het land werken tot je hele lijf er zeer van doet, honger hebben omdat de oogst weer tegenviel, te arm zijn om nieuwe schoenen te kopen. Christian weet niet beter, zo is het leven op boerderij Vergelegen.

Gratis verzending binnen Nederland!

Op het land werken tot je hele lijf er zeer van doet, honger hebben omdat de oogst weer tegenviel, te arm zijn om nieuwe schoenen te kopen. Christian weet niet beter, zo is het leven op boerderij Vergelegen. Hij is gelukkig. Maar als zijn broer ziek wordt, krijgt hij in de gaten dat het voor zijn ouders nauwelijks vol te houden is. Dan slaat het noodlot toe. Alles moet Christian achter zich laten - niet alleen de boerderij en hun land, maar ook Patty, zijn raadselachtige buurmeisje. Terwijl de wereld om hem heen ingrijpend verandert, wordt hij gedwongen keuzes te maken die verloop van zijn leven voorgoed zullen bepalen.
 
ISBN 9789023996927
Subtitel Nee
Aanvulling door BC Nee
Aantal bladzijdes 320
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 135 mm
Hoogte 216 mm
Dikte 20 mm
NUR code 342
Imprint Mozaïek
Leesvragen Nee
Voetpad naar Vergelegen is een prachtige roman, die je niet onberoerd laat. Wie houdt van historische vertellingen, van Zuid-Afrika en van verhalen over volwassen worden, doet zichzelf tekort als zij/hij dit boek ongelezen laat. Nederlands Dagblad

Schrijf uw eigen beoordeling