Voor jou

een boekje vol nabijheid

Auteur(s): Gerry Velema

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

€ 9,99
Er is iets tussen gevers en ontvangers, tussen sprekers en luisteraars, tussen schrijvers en lezers: nabijheid! Het is een kracht die in tal van situaties bemoedigend en versterkend kan werken.
Er is iets tussen gevers en ontvangers, tussen sprekers en luisteraars, tussen schrijvers en lezers: nabijheid! Het is een kracht die in tal van situaties bemoedigend en versterkend kan werken. Gerry Velema schrijft en spreekt graag over nabijheid, gepassioneerd en openhartig. Hiermee bemoedigt ze wekelijks duizenden mensen, die haar volgen via haar bemoedigingssite.
In Voor jou komen vier van haar meest geliefde thema's aan bod: nabij God zijn, bij het Woord zijn, een poosje bij jezelf zijn en al die prachtige momenten van samenzijn.

Voor jou is het 36e boek van een Gerry Velema, succesvol auteur van boeken voor volwassenen en kinderen.

'Gerry is zo'n Godzoeker! Met dit boek stimuleert ze ons om zelf ook echte Godzoekers te zijn.' - Carianne Ros, psychotherapeute

'De meditaties van Gerry Velema zijn voor mij bemoedigend en inspirerend. Ze komen regelrecht uit het hart en inspireren mij om ermee verder te gaan.' - Gien Karssen, schrijfster, 93 jaar
 
ISBN 9789023927525
Subtitel een boekje vol nabijheid
Aantal bladzijdes 104
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 150 mm
Hoogte 150 mm
Dikte 9 mm
NUR code 713
Imprint Boekencentrum

Een boekje om zelf te lezen of te geven aan iemand, als jij nabijheid kunt gebruiken of nabij iemand anders wilt zijn.

Tijdschrift Jente

 

Opnieuw een heel mooi boekje, dat aan de hand van simpele voorbeelden bemoedigt en je steeds weer Gods liefde laat zien.

Elisabeth

 

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van Gerry Velema
Met liefs
€ 10,99
Aangeraakt
€ 9,99