Vrede met jezelf

Auteur(s): Elisabeth van Zijl

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 17,50
Een eetprobleem kan ervoor zorgen dat je hele leven op de kop komt te staan. Het is daarom belangrijk dat je hulp zoekt, en dat je eraan werkt, voordat het je gedachten gaat overheersen.
Een eetprobleem kan ervoor zorgen dat je hele leven op de kop komt te staan. Het is daarom belangrijk dat je hulp zoekt, en dat je eraan werkt, voordat het je gedachten gaat overheersen. 'Vrede met jezelf' helpt je hierbij. Het boek laat zien hoe je jezelf weer kunt accepteren, trots kunt zijn op jezelf en stevig in het leven kunt staan!
Met praktijkverhalen, oefeningen en handreikingen die laten zien dat God je ziet in je strijd met eten.

Elisabeth van Zijl (1966) is coach-inspirator van Atelier Alter Ego, gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een eetstoornis. Daarnaast is ze raadslid voor de Christen-Unie Krimpenerwaard. Elisabeth is getrouwd en moeder van drie kinderen.
 
ISBN 9789023971269
Subtitel Nee
Aanvulling door BC Nee
Aantal bladzijdes 144
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 148 mm
Hoogte 211 mm
Dikte 16 mm
NUR code 770
Imprint Boekencentrum
Leesvragen Nee
Elisabeth van Zijl schrijft uit eigen ervaring dit boek voor mensen met een eetprobleem, maar ook voor betrokkenen. Een mooi citaat uit het boek: ‘Wanneer we willen genezen en willen loskomen van de eetstoornis, moeten we naar de plek waar ons hart genezen kan worden.’ ~ Eva ‘De eetstoornis zelf is niet het probleem. Er ligt altijd een diepere oorzaak aan ten grondslag, een pijn, waardoor mensen worstelen met eten. Als je alleen stuurt op gedrag is dat symptoombestrijding. Ik heb moeten leren mijn pijn serieus te nemen. Ik raak zelf nog steeds teleurgesteld door opmerkingen van mensen die haken aan het pijnlijke gevoel van vroeger. Maar voordat het een wond wordt, geef ik mijn pijn weg. “Heer, hier is mijn gevoel van moedeloosheid, van waardeloosheid. Maar ik weet wat Uw waarheid over mij is.” Dat is een levenslang proces. Door mij te blijven voeden met Jezus, weet ik wie ik ben en kan ik mijn vrede en vreugde bewaren.’ ~ Uit interview met de auteur – Eva, nr. 7, 2017

Schrijf uw eigen beoordeling