VrolijkAgenda 2014 - Groot

geniet van je tijd

Auteur(s): Anne Westerduin

Bindwijze: Agenda

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 12,90
De VrolijkAgenda 2014 is een mooie lifestyle-agenda voor vrouwen, met een combinatie van inspirerende teksten, mooie foto's en illustraties en veel schrijfruimte. Het is een mix van geloven en genieten - trendy vormgegeven door Studio Vrolijk.
De VrolijkAgenda 2014 is een mooie lifestyle-agenda voor vrouwen, met een combinatie van inspirerende teksten, mooie foto's en illustraties en veel schrijfruimte. Het is een mix van geloven en genieten - trendy vormgegeven door Studio Vrolijk. Verkrijgbaar in 2 formaten.
Deze agenda is voor veel vrouwen een onmisbaar product geworden. Hij biedt net dat beetje extra dat voor christenvrouwen belangrijk is.Dagen glippen tussen je vingers door. Hoe zorg je ervoor dat je zo leeft dat je van je dagen geniet? 'Leer ons onze dagen tellen,' staat er in de Bijbel. Wie telt, loopt minder het risico dat de dagen zich aaneenrijgen. Deze agenda helpt je om zorgvuldig met je tijd om te gaan. Alles wat je in deze agenda noteert, vormt met de prachtige lay-out een mooi tijdsdocument waar je ook na dit jaar met liefde doorheen bladert.
 
ISBN 9789023926719
Subtitel geniet van je tijd
Aantal bladzijdes 132
Bindwijze Agenda
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 165 mm
Hoogte 201 mm
Dikte 25 mm
NUR code 11
Imprint Boekencentrum

Schrijf uw eigen beoordeling