Wat een eetstoornis met je doet

Auteur(s): Arina Bakker

Bindwijze: E-book: PDF met watermerk

Ook verkrijgbaar als:

Schrijf een beoordeling

Levering via Boekenwereld.com

€ 9,99
Dit ebook is een PDF. De hele dag piekeren over gewicht, hongergevoelens negeren, eetafspraken vermijden, eenmaal alleen toch vervallen in een eetbui.
Dit ebook is een PDF.

De hele dag piekeren over gewicht, hongergevoelens negeren, eetafspraken vermijden, eenmaal alleen toch vervallen in een eetbui. Vrouwen met een eetprobleem ervaren een voortdurende strijd in een cultuur waarin eten en schoonheidsidealen een belangrijke plaats innemen.

Zij lijden vaak in stilte en zitten vol gevoelens van angst en schaamte. Voor naasten is dit vaak moeilijk te begrijpen. Dit nieuwe deel in de serie `Wat met je doet geeft inzicht in de belevingswereld van deze vrouwen met een eetstoornis. Het maakt begrijpelijk wat eten en gewicht in de loop van de geschiedenis voor mensen hebben betekend. Vervolgens vertellen vijf vrouwen openhartig over hun leven met een eetstoornis. Ook hun omgeving komt aan het woord.
De auteur legt uit wat de kenmerken zijn van de verschillende eetstoornissen en wat de risicos zijn om deze te ontwikkelen. Wat heeft iemand nodig om zich aan het web van psychisch en lichamelijk lijden te ontworstelen? Wat kunnen de omgeving en hulpverlening betekenen voor deze vrouwen, die stilletjes vaak vooral hongeren naar contact?
Dit boek is een onmisbare gids voor vrouwen die met een eetstoornis te kampen hebben, hun naasten en familieleden en iedereen die met hen in aanraking komt
 
ISBN 9789023929628
Subtitel Nee
Bindwijze E-book: PDF met watermerk
Taal Nederlands
NUR code 770
Imprint KokBoekencentrum Non-Fictie

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van Arina Bakker
Bewust leven
€ 14,90