Wie is God?

een vraag van alle eeuwen

Auteur(s):

Bindwijze: Paperback

Schrijf een beoordeling

Beschikbaarheid: Uitverkocht – helaas niet meer leverbaar

€ 11,00
Een uitstekend middel om het gesprek over de vraag ‘Wie is God?’ op gang te brengen.Dominee Klaas Hendriks verwoordde in zijn boek wat velen al dachten: God bestaat niet, God gebeurt. Tegelijk zorgde hij daarmee voor veel verwarring en afkeuring.
Een uitstekend middel om het gesprek over de vraag ‘Wie is God?’ op gang te brengen.

Dominee Klaas Hendriks verwoordde in zijn boek wat velen al dachten: God bestaat niet, God gebeurt. Tegelijk zorgde hij daarmee voor veel verwarring en afkeuring. Reden genoeg om een boek uit te brengen over de vraag die mensen in, maar ook buiten de kerk al eeuwenlang stellen: ‘Wie is toch eigenlijk die God van de Bijbel?’
Verschillende invalshoeken komen aan de orde: wat de Bijbel zelf zegt over God, de verschillende namen waarmee de Bijbel God beschrijft, de uiteenlopende godsbeelden in het wereldwijde christendom, de goddelijke Drie-eenheid, God in de poëzie, en natuurlijk de vraag of God gebeurt of bestaat.

Aan dit boek werkten mee: Ad van Nieuwpoort, Willemien Roobol, Lourens Minnema, Rick Benjamins, Willem van der Meiden en Rien van den Berg.
 
ISBN 9789023925583
Subtitel een vraag van alle eeuwen
Aantal bladzijdes 85
Bindwijze Paperback
Druk 1
Taal Nederlands
Breedte 125 mm
Hoogte 200 mm
Dikte 8 mm
NUR code 707
Imprint Boekencentrum
Leesvragen Nee

Een boekje om aan te bevelen, want het neemt u mee in de actualiteit en discussie over een eeuwenoude vraag; Wie is GOD?

Kerk in de stad

 

Zes auteurs gaan op verschillende aspecten van die vraag in: de namen van God in de bijbel en de betekenis van de drie-eenheid.

Stem van het boek

 

De lezer van dit boekje voelt zich gedwongen door de veelzijdig informatie na te denken over zijn of haar eigen Godsbeeld. Het is een goed boekje om op toerustingsavonden met elkaar te bespreken. de vragen zijn al voor u afgedrukt.

Boekbespreking

 

Schrijf uw eigen beoordeling

Andere uitgaven van